Recensies

caret-down caret-up caret-left caret-right
Ellen Blankman Amsterdam, februari 2023

Ik heb Jacinta benaderd voor een ontwerp voor mijn dakterras (40m2). Ik had ook nog een andere partij om een ontwerp gevraagd maar het was al snel duidelijk dat ik voor Jacinta zou gaan, zij kwam namelijk met een speels ontwerp waarbij er diepte werd gecreëerd en er nu meerdere hoekjes zijn om te zitten. Ze heeft goed gekeken naar de mogelijkheden en beperkingen van een terras,  ik mocht helaas geen daktuin aanleggen, en heeft ook voor mij de contacten gelegd met de leverancier van de houten bakken en de hovenier die eea heeft uitgevoerd. Ik geniet nu al iedere dag van hoe het is geworden en dan moet het echte groen nog komen…..reuze benieuwd hoe het er over een paar maanden uitziet !

Paul Tensen Amstelveen 14 november 2021

Jacinta Hoogland van Hyjacinta Tuinontwerp heeft mijn tuin in Amstelveen ontworpen en laten aanleggen door een hovenier die gespecialiseerd is in natuurlijke tuinen. Zij heeft een speciaal gevraagd biotoop ontworpen en ook rekening gehouden met bestaande beplanting. Ze heeft heel goed overlegd, stap voor stap en evt. fouten goed hersteld. Ze heeft ook geplant en  bodemverbetering toegepast. Ook heeft ze voor mijn handicaps goede oplossingen gevonden i.v.m. rolstoelgebruik. Goed inleven in eisen voor biotopen dat vereist veel kennis en ervaring.

Harry Muhren Edam, september 2021

De tuin was het laatste klusje aan ons nieuwe huis, dus moesten we op zoek naar een tuin ontwerper. De keuze viel al vrij snel op Hyjacinta Tuinontwerp. We hebben met naamgever Jacinta van te voren uitvoerig over onze wensen gesproken en zij heeft dit samen met haar ideeën onberispelijk op tekening gezet. Het was direct een mooi ontwerp waar we alleen op kleine punten nog wat aanpassingen aan hebben gedaan. Ook het beplantingsplan was uitvoerig op papier gezet, waarbij Jacinta heel goed naar de omgeving heeft gekeken. We zijn zeer blij met het resultaat. Nu nog even wachten op de lente als alles (hopelijk ?) begint uit te lopen, we kunnen niet wachten tot we straks lekker van de tuin kunnen genieten. Onze complimenten aan Jacinta van Hyjacinta Tuinontwerp, ze levert kwaliteit, communiceert duidelijk, voert goede regie over voorbereidende werkzaamheden van de hovenier, en komt haar afspraken zeer punctueel na. Onze dank is groot. Ria en Harry

Victoria van Keulen Diemen, 2020

Jacinta denkt goed mee, zonder haar eigen filosofie op tuinen los te laten. Ze heeft een mooi ontwerp gemaakt en een goed bedrijf gevonden voor de aanleg. Het beplantingsplan is gedetailleerd en goed. Alles is netjes verlopen.

Laurens Coeveld Amsterdam, 2020

Jacinta heeft met veel enthousiasme en professionaliteit onze grote tuin in Amsterdam ontworpen. Er staan meer dan 25 verschillende planten waardoor we bijna het hele jaar door bloemen hebben. Ook fijn was dat ze snel een goede en beschikbare hovenier wist te vinden. Jacinta doet dit werk duidelijk vanuit een passie.

Nina Jongerius Amsterdam, juli 2019

Heel blij met het kundige advies van Jacinta. Ze heeft voor onze onconventionele tuin (kade bij een woonboot) een mooi doordacht plan gemaakt. Rekening houdend met licht, grond , onze smaak en de wens om er een bijen- vriendelijke tuin van te maken. Ze ontzorgde ons door te schakelen met hoveniers en kwekers en ze kan ook een rol spelen in het onderhoud. We genieten ontzettend van onze tuin die in volle bloei komt nu en veel vlinders en bijen aantrekt. Aanrader!

Daniel en Emma Amsterdam, 8 oktober 2018

We kunnen de diensten van Jacinta goed aanbevelen. Ze heeft ons fijn geholpen met het herontwerp van onze tuin, waarbij ze scherp rekening hield met onze wensen en helder uitlegde wat alle stappen van het proces waren. Het ging ook lekker snel en tegelijk flexibel in planning. Jacinta is altijd goed bereikbaar en betrouwbaar in wat ze belooft en toezegt.

Sonja Amsterdam, 22 april 2018

Jacinta heeft ons een klein jaar geleden geholpen met het ontwerpen van onze kleine stadstuin. Nu we met het mooie weer weer veel tijd in onze tuin doorbrengen zeggen we nog regelmatig tegen elkaar hoe blij we zijn met alle goede ideeen van Jacinta. Zij heeft een tuin ontworpen die voldoet aan al onze verwachtingen. Dat was best een uitdaging met onze lange lijst met wensen op maar een paar vierkante meter tuin. We hebben heel fijn samengewerkt en wat we bijzonder leuk vonden was dat we recent (een klein jaar na de aanleg) nog een mailtje van Jacinta ontvingen met de vraag hoe het nu met de tuin en de planten gaat. Echt top!

F. Huning Reeuwijk, 25-8-2017

Wij moesten een tuin laten ontwerpen van ongeveer 400m2. Dat heeft Jacinta prima gedaan! Zij denkt goed mee en dat is fijn. Ze komt met goede, bruikbare alternatieven als het even moeilijk wordt. Ze neemt contact met lokale hoveniers /kwekers voor prijsopgaves en neemt zo veel werk uit handen. Straks kan ze ons eventueel ook helpen met de daadwerkelijke beplanting. We bevelen haar van harte aan.

Menno Ploeger Ouderkerk aan de Amstel, 5-6-2017

We zijn erg tevreden over Hyjacinta Tuinontwerp. Ze heeft een leuk ontwerp gemaakt voor een border in onze tuin en alle zorg bij ons weggenomen bij het ontwerp, bestellen en planten.

Anoniem Schagen, 28-10-2016
Hyjacinta is kundig en enthousiast. De planten die zij gekozen heeft voor onze tuin sluiten goed aan bij onze wensen en de rest van onze tuin. Zij heeft de planten besteld bij een verrassende kweker. Wij wachten met spanning af hoe onze tuin er volgend jaar uit zal zien.
Arriene Verrips Amsterdam, 2014
Professioneel en Aandacht zijn de twee woorden die bij mij naar boven komen. Duidelijk aan de opdracht gehouden en uitgevoerd. Als eerste de wensen getekend op papier om een idee te krijgen hoe het eruit komt te zien. We waren door de eerste tekeningen zeer enthousiast geworden. Het resultaat is er dan ook naar. Een droomtuin die ook nog eetbaar is.
N. Vogelaar Diemen, 2014
Ik wilde graag een tuin met bloemen en veel groen. Mijn tuin was helemaal betegeld. Door middel van gesprekken en goed luisteren naar mijn wensen is de tuin exact geworden zoals ik dat wil. Het hele jaar door word ik verrast door de verschillende planten in prachtige kleuren die om en om in bloei staan. Kortom, Hyjacinta Tuinontwerp is een aanrader!
Top