Groene kinderactiviteiten

Groene kinderactiviteiten

Op zoek naar een leuke activiteit of workshop voor kinderen aan het basisonderwijs en BSO’s?

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar organiseer ik kinderactiviteiten zoals: een nestkast bouwen, een insectenhotel timmeren, een vierkante metertuin aanleggen of bollen planten voor bijen.

Kinderactiviteiten

Voor de activiteit kom ik naar de school of de BSO toe en neem al het benodigde materiaal en het gereedschap voor maximaal 20 kinderen mee.

Elke activiteit start ik met een Power Point presentatie waarin ik iets over het onderwerp vertel. Daarna vertel ik de kinderen wat we gaan doen en deel het benodigde materiaal uit. Van plakkaatverf en kwasten om de kasten of bloempotjes mee te versieren maak ik graag gebruik van het aanwezige materiaal op school of de BSO.

Het tonen van de Power Point Presentatie kan op een beamer of TV waarop een laptop aangesloten kan worden.

Tarieven

Een activiteit duurt 2 uur en kost € 85,00*
Materiaalkosten per kind € 7,00*

 

 Prijzen incl. BTW
21 %

Download hier de folder met een beschrijving
van alle groene kinderactiviteiten en informatie
voor docenten en de leiding van BSO’s.

Over mij

Hallo, mijn naam is Jacinta Hoogland. Ik ontwerp natuurvriendelijke tuinen. Dat doe ik door te ontwerpen met stuifmeel- en nectarplanten voor vlinders en bijen en met bomen en struiken waar vogels een nestje in kunnen maken. Dat is natuurlijk niet het enige dat een tuin natuurvriendelijk maakt. In een natuurvriendelijke tuin wordt er niet met gif gespoten en wordt de bodem zoveel mogelijk met rust gelaten. In de bodem leven allemaal diertjes, schimmels en bacteriën die nodig zijn om dode plantenresten om te zetten in voedsel voor de planten en om de bodem gezond te houden.Om de vogels en de insecten in de tuin of op het balkon een handje te helpen organiseer ik groene kinderactiviteiten. Zo kunnen kinderen hun eigen tuin of het balkon thuis ook een beetje natuurvriendelijker maken.

Kijk voor meer informatie over mij op www.hyjacintatuinontwerp.nl

Contact

Meer informatie over groene kinderactiviteiten of heb je vragen? Je kunt mij bellen, mailen of het onderstaande formulier invullen.

Liever worden teruggebeld?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Top